A-pennut uusissa kodeissa

lauantai 3. maaliskuuta 2018

Pietan pennut ovat lentäneet kotipesästä kohti uusia seikkailuja. Molemmat pojat lähtivät keskiviikkona uusien omistajiensa mukaan, Roisto Oulun kupeeseen Muhokselle ja Uuno (ex-Vesper) Rovaniemelle. Roistolla on uudessa kodissa koirakaverina lk.collie Hertta ja Uunolla rotutoveri, mu-ho käppänä Sepponen. Kuulumisista päätellen molemmat ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa loistavasti! Tästä se opinpolku kunnolla alkaa :) Jos kehitys jatkuu yhtä suopeana kuin tähän asti näistä pojista tullaan varmasti vielä kuulemaan!

Meille kotiin jäi Priska ylläpitämään pentuarjen jatkumoa. Vähän hämillään oli keskiviikkoiltana, kun riehukavereita ei enää ollutkaan. Varsin pian löysi kuitenkin oman roolinsa ja paikkansa. On ollut mielenkiintoista nähdä kuinka sen luonne on tullut paremmin esille, kun veljet eivät ole olleet paikalla. Siitä on kuoriutunut samanlainen itsevarma ja puutteellisella itsesuojeluvaistolla siunattu kauhukakara kuin emänsä, eli tylsää ei meidän elo ainakaan ole. Varsinaiset Äly ja Välys nämä äiti ja tytär, toiselle kun on vihdoin alkanut kasvaa järjenhippusia päähän toinen aiheuttaa sydämentykytyksiä kahden edestä.


Nyt vaan odotellaan mitä pennuista kasvaa. Seuraavan pentueen kanssa ei pidetä turhaa kiirettä, vaan katsotaan miten onnistuttiin tämän kanssa. Jotain ajatuksia uroksen suhteen on tämän pentueen pohjalta, mutta tällä hetkellä ovat korkeintaan vasta suuntaviivoja, ei mitään konreettista. B-pentue on ajankohtainen aikaisintaan v. 2019/2020.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!