Kiisa Kemijärvellä

tiistai 27. maaliskuuta 2018
Lauantaina vietettiin päivä Kemijärven näyttelyssä, tällä kertaa mukana menossa vain Kiisa. Pitkä oli päivä eikä tulospuolellakaan jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville, mutta "tulipa käytyä".

JUN-EH
tuomari Marja Talvitie

"Keskikokoa kookkaampi. Hieman lanneosaltaan pitkä. Hyvä pää ja hyvin sijoittuneet, mutta kookkaat korvat. Löysät kyynärpäät ja niukat etukulmaukset, riittävät takakulmaukset. Hieman pehmyt selkä. Aavistuksen alaskiinnittynyt häntä. Hyvä karvanlaatu, muttei täydessä turkissa. Liikkuu löysästi. Pieni valkoinen läiskä rinnassa."

Seuraavia näyttelyitä katellaankin vasta lähempänä kesää. Uutta koira-autoa ollaan kiikaroitu pitkin alkuvuotta ja jahka sopiva kosla osuu kohdalle päästään viilettämään vähän käytännöllisemmällä miehistönkuljetusvälineellä ympäri Suomea ja miksei vähän kauempanakin. Apukuskin paikka on jo varattu, ja eiköhän ne takapenkitkin täyty "tiimiläisistä" ;) Mukavia reissuja pitäisi joka tapauksessa olla luvassa myöhemmin tänä vuonna!


Näyttelyitä lukuun ottamatta koirarintamalla kevät näyttää rauhalliselta. Pari luentoa ja kurssia on kalenterissa, mutta töiden lisäksi me ihan vaan ollaan. Nuoriso on menossa huomenna rokotuksille ja Tenholla on samalla reissulla vuosittainen hammastarkastus. Pahoin pelkään, että jokunen hammas jää tälläkin kertaa vastaanotolle, harjaamisesta ja skrapailusta huolimatta hammaskivi ei pysy poissa ja ikenet jatkavat vetäytymistä. Parempi kuitenkin, että kipua aiheuttavat hampaat poistetaan eikä jätetä suuhun. Samalla kuunnellaan sydäntä, vieläkö sieltä kuuluu epämääräisiä ääniä vai olisiko edelliskerran äänet olleet vain sattumaa. Muuten Tenhon voinnissa ei olekaan ollut mitään mainittavaa, samaan malliin jaksaa porskuttaa tyttöjen kanssa kuin ennenkin. Vienon poismuuton jälkeen on jopa vaikuttanut siltä, että Tenho on ollut eloisampi ja rentoutuneempi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!