Pentutarkastus

perjantai 23. helmikuuta 2018

Kolmikko kävi tänään Kolarissa sirutuksessa ja pentutarkastuksessa. Pennuilla on kaikki priimaa; purennat ok, pojilla kivekset oikeilla paikoilla, ei napatyriä näin muutamia asioita mainitakseni. Samalla reissulla niille laitettiin mikrosirut. Pentujen tiedot on tänään laitettu eteenpäin Kennelliittoon, joten kohtapa ne on rekisteröity ja löytyvät myös KoiraNetistä.


Poikien pentupaketit on pakattu muuttoa varten. Uusiin koteihin lähtee Musti&Mirrin pentupaketit (3kg nappulaa, ruokakuppi, köysilelu, märkäruokaa, herkkuja) sekä kylkiäisenä turkinhoitovälineitä (trimmausveitsi, kampa, karsta, pyöreäpäiset sakset, kynsisakset, Magic towel-pyyhe), leluja, metallikuppi, pentupanta, lohiöljypullo, hampaidenhoitosetti, Luonnollinen KAMU-siivoussuihkeen ja shampoon sekä kovaa purtavaa. Kuvasta puuttuu karva-alustat, jotka ovat vielä pentuaitauksessa "hajustumassa" tutuilla sisarusten tuoksuilla :) Pentukansiosta löytyy rotuyhdistyksen pennunhoito- ja turkinhoito-oppaat, esitteitä, lahjakortteja sekä viralliset paperit mm. pentutarkastuksesta. Pennunhoito-ohjeet omistajat ovat saaneet aikaisemmin mukaansa luettavaksi. Rekisteripaperit eivät välttämättä tähän samaan pakettiin ehdi, kun sirutus oli mahdollista vasta tänään ja pojat lähtevät maailmalle jo keskiviikkona, mutta omistajat saavat ne sitten jälkikäteen postitse.


Vähiin käy yhteinen aika, joskin toisaalta on myös mukavaa, kun pojat pääsevät aloittelemaan uutta elämää uusissa kodeissa ja voin keskittyä vain yhden pennun tarpeisiin. Iltaisin töiden jälkeen meinaa hymy vähän hyytyä, kun ennen nukkumaanmenoa haluaisi rauhoittua sohvalle katselemaan telkkaria, ja muutaman metrin päässä pentuaitauksessa kiljuu kurkilauma kurkut suorina vapauden kaipuuta :D  Paljon ne toki myös antavat, niiden leikkimistä on ollut mukava seurata ja mikä olisikaan parempaa terapiaa kuin tuoksutella pennun tuoksuja ja rapsutella pörröturkkeja.


Meillä on ollut hervottoman kylmä, vaikka pakkasasteita on ollut melko maltillisesti. Tenholle odottelen tilaamaani mittojen mukaan tehtyä haalaria, mutta sitä odotellessa silmiin sattui mukava tarjous Hurtta Extreme Warmer-mantteleista. Johan näitä olen ehtinyt kyttäämään vuoden päivät, joten halvan hinnan innoittamana tilasin Tenholle ja Pietalle molemmille omat. Nyt alkaa olla vaatekaappi kunnossa, seuraava hankinta pukinepuolelle on tossut. Jossain vaiheessa täytyy alkaa kasata myös Priskalle omaa garderoobia, mutta nyt kasvaessa neiti saa käyttää emältä perittyjä vaatteita :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!