Priimaa pukkaa!

lauantai 8. heinäkuuta 2017
Tässä mökkiviikonlopun lomassa iloisia terveyspäivityksiä! Pieta kävi eilen luustokuvissa, ja tänään oli tulokset jo tulleet nettiin. Kyllä jännitti, etenkin kun käppänöitä luustokuvataan varsin vähän eikä näin ollut oikein mitään ennakkotietoa, johon Pietan kuvausten suhteen nojata. Hyvin kuitenkin kävi, kuten tuloksetkin osoittavat:

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä terve, LTV0, VA0
Polvet 0/0 (epävirallinen, ei näy KoiraNetissä) 

Ihan kuvaaminen ei mennyt kuten Strömsössä. Olin varta vasten ottanut ajan niin, että 7vkr doping-varoajan rauhoitusaineen varoaika ehtii mennä umpeen ennen seuraavaa näyttelyä. Kävi kuitenkin niin, että Pieta alettiin rauhoittaa aineella, jonka varoaika on 28vrk.... Lopulta se ei siihen edes nukahtanut, joten sille annettiin toista, tehokkaampaa ainetta, jossa on myös 28vrk varoaika. Kyllä harmitti, koska tämän takia meillä jää nyt heinäkuun näyttelyt Pietan osalta kokonaan väliin. Onneksi sentään tulokset olivat priimaa, niin harmittaa vähän vähemmän. Katsotaan, jos elokuulle keksisi vielä jonkun näyttelyn, jossa kehdataan lähteä käymään.

Elokuussa Pieta käy vielä silmätarkastuksessa ja lokakuun alussa luonnetestissä. Jos nämäkin menevät hyvin Pietalle on suunnitteilla pentue talvi 2017 - kevät 2018.

Pieta kotilookissa mökillä

2 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Aivan huippua, onnea!!

Nath kirjoitti...

Josefiina kiitos!!!

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!