A-pennut vuoden ikäisiä

maanantai 31. joulukuuta 2018

Tasan vuosi on kulunut siitä, kun varrottiin Pietan synnytystä ja A-pennut näkivät päivänvalon. Tiiviisti olen pentujen kasvua saanut seurata, ja tähän asti kaikki on sujunut niin hyvin kuin voi toivoa. Koko porukka on pysynyt terveenä, luonteiltaan ovat kaikki reippaita ja hyvin tukevasti omilla jaloillaan seisovia pikkukäppänöitä. Iso kiitos Uunon ja Roiston omistajille kaikesta yhteistyöstä, upeaa työtä olette tehneet poikien kanssa! Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan, toivottavasti kehitys jatkuu yhtä hyvänä :)

Alla kuvat pennuista 7 viikon ja 11 kuukauden ikäisinä, on ne hieman muuttuneet tässä kuukausien vieriessä.

Priska - Roisto - Uuno

Meidän vuodenvaihde sujui rauhallisesti 6-päisen koiralauman kanssa. Vähän höristeltiin korvia rakettien äänille, muuten torkuttiin ja katseltiin telkkaria. Kun on lapsuudessa elänyt rakettipelkoisten koirien kanssa tätä osaa arvostaa.

Tenhon vointi on kohentunut huimasti, antibioottikuuri loppui tänään. Huomenna on kontrolliverikokeiden ottoa, mutta onneksi näkee jo ulkoisesti, että arvoissa on tapahtunut muutos parempaan. Nyt vaan toivotaan, että selvittiin säikähdyksellä ja Tenholla on vielä edessään monta hyvää vuotta elettävänä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!