Joulu tullut on

lauantai 23. joulukuuta 2017

Meidän lauman perinteinen joulutervehdys! Ihan vähän meinasi hikeä pukata kuvaa ottaessa, kun nämä liikkuvat palaset on lisääntyneet vuosi vuodelta. Sentään vielä mahtuvat samaan kuvaan...

Pystykorvien oma joulukortti.

Me rauhoitumme joulun viettoon. Tämä päivä on paistettu kinkkua ja fiksattu pentuaitausta - jahka ensi viikolla saan hieman isomman synnytyslaatikon ja muut tilaamani tarvikkeet meillä on kaikki valmista. Puuttuu vain pennut! Keskiviikkona käytän Pietan tiineysröntgenissä, niin saadaan varmuus montako pentue on tulossa. Ainakin 6:n pennun liikkeet olen ollut tuntevinani, mutta pelataan varman päälle. Oli liikuttava hetki tuntea ensimmäinen tassuntöytäisy omaa kämmentä vasten - ihan tippa kihosi silmään. Onhan tätä pentuetta mietitty ja suunniteltu puolentoista vuoden ajan. Kohta olette täällä!

Viikon päästä voikin odottaa jotain tapahtuvaksi. Naapurin Minna (kennel Boreabrie) on lupautunut tulemaan tarvittaessa apukäsiksi, iso kiitos tästä! On helpottava tieto, että puolen kilometrin päästä löytyy henkistä tukea. Pietan kasvattaja Satu on ajankohdasta riippuen puhelinyhteyden päässä kokeneena neuvonantajana, ja tähän päälle viimeisenä oljenkortena alueen kunnalliset eläinlääkärit - vaan toivotaan, että pärjäämme kotivoimin emmekä tarvitse tällä kertaa tämän ammattikunnan palveluita.

Rauhallista joulua!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!