Pietan silmätarkki ja pentuesuunnitelma

lauantai 26. elokuuta 2017

Pieta on nyt kirjaimellisesti tutkittu "kirsusta hännänpäähän". Keskiviikkona käytiin mutka Rovaniemellä Evidensiassa silmätarkastuksessa ell. Leena Ruotsalainen-Ryökkysen vastaanotolla. Tulos oli toivottu, Pietalla on kaikin puolin terveet silmät!

Silmätarkastuslausunto sinetöi loppuvuoden pentuesuunnitelman. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan Pieta astutetaan seuraavasta juoksusta, jonka odotan olevan marraskuussa. Pennut syntyisivät täten tammikuussa. Mutta kuten aina, on tämä asia lopulta luontoäidin käsissä, joten nyt voidaan vaan odotella ja toivoa, että kaikki menee kuten on ajateltu. 

Lisätietoja pentueesta ja sulhoehdokkaasta kotisivuille ja tänne blogiin tulee lähempänä astutusajankohtaa. Sulhoehdokas on perusterve ja PEVISA-tutkittu, hyväluontoinen ja rakenteeltaan Pietaa täydentävä uros, joka on näyttelyissä palkittu. 

Mikäli olet kiinnostunut Pietan pennusta kerron mielelläni lisätietoja pentuesuunnitelmasta. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse (nathalie.karakko@gmail.com), jos en esim. työvuoroista johtuen pysty vastaamaan puhelimeen. 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!