Oulu KV

sunnuntai 21. elokuuta 2016
Viime viikolla misseiltiin Oulu KV:ssa. Lauantaina sain viedä kehään karjalankarhukoirauroksen Hirviparoonin Welmu. Vesisateessa tehty debyytti toi tuloksen NUK-EH1 Tapani Pukkilan kehässä. Welmun kanssa oli harjoiteltu pari kertaa kehäkuvioita ja olin todella tyytyväinen sen käytökseen kehässä, vaikka uusi tilanne taisi vähän jännittääkin. Mainintaa tuli korvien asennosta ja hännänkannosta, vaan toivottavasti Welmun kanssa tullaan vielä joskus kehissä pyörähtämään, omiin silmiini kun on lupaava yksilö myös näyttelyiden saralla :) Kuvista menee kiitos Juha-kepolle!


Pietan vuoro oli sunnuntaina. Mukavasti saatiin nukkua vähän myöhempään ja körötellä Torniosta Ouluun ilman kiirettä. Näyttelyalueella Tarja oli pystyttänyt meille teltan, joka olikin tarpeen sään lämmetessä päivän mittaa.


Kääpiösnautsereiden tuomarina oli Billy Henderson Irlannista. Sintturan kehäkäytös oli taas loistavaa ja kehien välillä ehti vähän leikkiäkin partakavereiden kanssa.


JUK-ERI1, SA, PN2, vara-SERT
tuomari Billy Henderson, Irlanti

"10 months old. Head of moderate lenght, but expression very good. Dentition correct. Pigmentation(?) correct. Neck long. Good shoulder placement. Nice upperarm. Backline(?) short and firm. Body square and balanced. Moving free. In good coat of correct type."

10:n nartun joukosta Pieta sijoittui 10kk ikäisenä PN2:ksi ja sai vielä vara-SERTIN! Tyytyväisinä lähdettiin kotimatkalle, neidin iän huomioon ottaen tämä on mielestäni erinomainen tulos tältä viikonlopulta :) Kiitos kuvista Arto Sepponen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!