Roiston luustokuvaus

tiistai 31. maaliskuuta 2020

Priskan veli Roisto kävi myös luustokuvissa ja nyt oli kaikki osaset myös lausuttu ja lisätty KoiraNetiin.


Roisto on vahvarakenteinen poika, joten jo siltä kantilta on hyvä tietää, että tukiranka on kunnossa. Selästä tuli nollien lisäksi lisätietoja, että "ristiluun etureuna kovera" ja "viimeinen lannenikama lyhyt ja sijaitsee takana". Tyytyväinen saa olla tuloksiin, nolla on kuitenkin aina nolla pienellä lisätiedollakin - ja siksihän näitä kuvataan, tiedon takia.

Roisto on kasvateistani ensimmäinen, joka hyödynsi ns. tutkimusporkkanan, miten nyt kukin haluaa ajatella osallistuiko kasvattaja tutkimuskustannuksiin vai palauttiko rahhoo kasvatinomistajalle. Niin tai näin, iso kiitos Pinjalle aktiivisuudesta! ❤️ 
Nyt on A-pennuista 2/3 luustokuvattu, eiköhän kolmaskin tulla vielä kuvaamaan ihan jo agilityharrastuksen takia. Toivottavasti näitä nähdään tulevaisuudessa lisää. Jälleen kerran totean, että pelkästään kasvattaja ei voi yksinään toimia rodun terveyden eteen ja raahata puolta sukua terveystutkimuksiin, vaan tämä on tiimityötä. Kukin kasvatinomistaja loppupeleissä päättää itse tutkiiko koirastaan vain silmät vai vähän muutakin, vai jättääkö tutkimatta - toivon kuitenkin, että aikanaan kaikki kasvattini olisi edes kerran elämässään silmätutkittu ja osa myös kattavasti luustokuvattu.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!