Viimeisiä viikkoja viedään.....

torstai 21. joulukuuta 2017
Jouluaatto on jo ihan nurkan takana. Pieta muistuttaa yhä enemmän neljällä jalalla koikkelehtivaa tynnyriä. Vuorokausia on tänään 47, vähiin käyvät. Jos sukuun tulee synnytyksen voi olettaa käynnistyvän vuorokaudella 61.


Isosta mahasta huolimatta ruoka maistuu (3 kertaa päivässä) ja sohvalle loikitaan nukkumaan. Koirilla on nyt porttikielto yläkertaan, ettei rappusissa käy vahinkoja. Tämä viikko on juostu ruokakaupoilla kinkkujen ja kumppaneiden takia, ensi viikolla hoidetaan kaikki pentuihin ja synnytykseen liittyvät asiat loppuun ja aletaan odottaa H-hetkeä.

Pentujen liikkeet ovat alkaneet tuntua. Isompia potkaisuja ei ole käteen vielä tuntunut, vaan pikemminkin asennonvaihtoja :)


Vienoa hymyilytti tänään koko pepsodent-rivistön edestä


Pennuista on tullut mukavasti kyselyjä. Tässä vaiheessa en pysty, enkä edes tee varsinaisia varauksia pennuista - sukupuolijakauman tiedän vasta synnytyksen jälkeen, ja koskaanhan ei tiedä mikäli synnytyksessä menee jotain vikaan (*kop kop*) tai jos pentuja syntyykin vähemmän kuin ultrassa näkyi. En myy pentuja pelkän puhelun tai sähköpostiviestinnän perusteella, vaan haluan tavata pennuista kiinnostuneet kasvotusten. Samalla he näkevät pennut, niiden emän, muut koiramme sekä pentujen kasvuympäristön. Myyntipäätöksen teen vasta tämän jälkeen.
Kuuntelen omistajan toiveita uuden perheenjäsenen suhteen, mutta tulen olemaan loppukädessä se, joka päättää mikä pentu menee mihinkin kotiin. 
Toivon, että pennuille löytyy ihanat kodit ensisijaisesti Pohjois-Suomen alueelta. Tällöin kasvattajan 24/7 tuki on myös konkreettisesti helpommin saatavilla mm. turkinhoidon suhteen.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!