Pietan tiineysultra

maanantai 4. joulukuuta 2017
Eilisellä kaupunkireissulla Pieta pääsi ultrattavaksi. Nyt viimeistään karisi epäilykset onko pentuja tulossa vai ei. On niitä, ja monta onkin!


Ultrassa näkyi ainakin 6, mahdollisesti jopa 7 pentua. Pennut olivat melkoisen vilkkaita 30vrk ikäisinä, pyöriskelivät sikiöpusseissaan ja heiluttelivat raajojaan. Jos sukuun tulevat vauhti vain kiihtyy kunhan tuosta vielä kasvavat.....
Näin ison porukan ollessa kyseessä tuleva synnytys jo mietityttää, mutta ihan vielä en asiasta stressaannu. Pietan pentue näyttäisi noudattavan tämän narttulinjan tyypillistä pentuekokoa, ja emänsä ja mummonsa ovat selviytyneet synnytyksistä ongelmitta. Toivotaan siis, että Pieta jatkaisi samaa rataa. Synnytys ajoittuu tammikuun ensimmäiselle viikolle, todennäköisesti 3.-5.1. väliselle ajalle. Tiineysajasta on vielä puolet jäljellä, toivottavasti loppuaika sujuu yhtä seesteisesti kuin tähänkin mennessä!


Viikonloppuna koirat jäävät Juhan kanssa kotiin minun suunnistaessa kohti Helsinkiä, Koiramessuja ja lauantain Nordic Winner-näyttelyä. Mukava päästä kerrankin rauhassa katselemaan kehässä olevia koiria ja nähdä samalla tuttuja - shoppailusta puhumattakaan :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!