Voi kesä

sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Meillä on nyt täysi kesä! Lumikin suli melkein sihinän kera lämpimien päivien saavuttua.

Koirien kanssa on keskityttu nauttimaan näyttelyttömästä kesästä. Oudolta kyllä tuntuu, kun kalenteri on tyhjä eikä viikonloput täyty koirien puunaamisesta, auton tavaratetriksestä, pitkistä ajomatkoista "lähinäyttelyyn" ja se vähäinenkin sosiaalinen elämä näivettynyt pelkästään somen varaan. Vapaa-aika on toisaalta saatu hyvin täytettyä pihanlaitolla ja istutushommilla, kickbike on myös kaivettu naftaliinista (viime vuonna sillä ei ehditty potkutella ollenkaan...) ja koirille investoitu paremmat vetovarusteet.
Tänä kesänä on vakaa aikomus uudistaa pihamaa muistuttamaan enemmän keidasta kuin tämänhetkistä saharan hiekkamaata, samalla laajennetaan koirien aidattua aluetta. Kepoon on luonnollisesti kannattanut vedota sillä, kuinka mukava on juoksuttaa pystykorvapuppeja talvella aitauksen sisällä 😉

Koirataloon tehtiin kesäsiivous, talven pehkut poltettiin, matoista hakattiin pölyt ja pinnat pyyhittiin. Tänä talvena oli pehkuina käytössä PehMusti ja näistä tähän mennessä kokeilluista tämä menee jatkoon.


Koirien kanssa elämä on ollut mukavan tasaista, kovasti toivotaan että näin jatkuukin. Serbipoika Kenny on sopeutunut hyvin porukkaan ja on kehittynyt oikein mukavasti. Optimistisesti toivon, että päästäisiin loppuvuodesta korkkaamaan parit Baltian junnuluokat, vaan tuleva kesä näyttänee tuleeko tämä onnistumaan... Tenholla on välillä huonoja ja välillä hyviä päiviä, onneksi hyvät päivät ovat vielä selvästi enemmistönä eikä maksa tunnu sitä isommin haittaavan. Nyt kesäkuussa Tenholle tuleekin ikää 9v! Haikeana olen muistellut niitä huolettomia päiviä, kun pentu-Tenhon kanssa kierrettiin iltalenkkiä Oulun yliopiston rakennusten ympäri ja tutustuttiin muutenkin asuinalueen maisemiin.... Kovasti on elämä muuttunut näinä vuosien aikana. Jospa meillä olisi vielä mukava kesä edessä pappakoiran kanssa. 
Priskalla on tällä hetkellä juoksu, mikä on saanut junnuherran pään pyörälle. Nyt on herrat ja neidit viettäneet aikaa oikein kahden portin takana toisistaan, yksi ylläripentue oli ihan riittävä. Pieta odottelee sopivaa hetkeä turkin nyppimiselle. 
Kiisan kanssa harjoitellaan vetohommia kickbiken edessä, samoin Kahkun. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen. Sana on vapaa, mutta muistammehan käytöstavat ja asiallisen kielenkäytön!